• EMOTION | PLAY | AWARENESS

    Το zenconnect είναι η ομαδική μας συνεργασία με τον επισκέπτη, η οποία συνδυάζει αρμονικά ψυχοσωματικές τεχνικές με τη μορφή προγραμμάτων πρόληψης, βελτίωσης και διόρθωσης σε φυσικό και συναισθηματικό επίπεδο.
  • PERCEPTION | COMMUNICATION | LIFESTYLE

    Η ουσία zenconnect είναι η κατανόηση της σημασίας της σχέσης σώματος-μυαλού (στάση, κίνηση και συναίσθημα) και η εφαρμογή υγιεινών συμπεριφορών (σωματική κίνηση και χαλάρωση) στον τρόπο ζωής.
  • COMMUNITY | SUPPORT | RESILIENCE

    Οι υπηρεσίες zenconnect αφιερωμένες στην υγεία συνδυάζουν σωματική θεραπεία και Ηealth Coaching μέσω ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων.

έννοια

Καλωςορισες στο zenconnect

Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και να σου προσφέρουμε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σου.

zenconnect
μια μοναδική εμπειρία παγκοσμίως

Το άγχος επηρεάζει όχι μόνο την ψυχολογία του ανθρώπου αλλά και το σώμα και, συνεπώς, μια ομάδα επαγγελματιών και των δύο τομέων μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη zenconnect.


ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Προτείνουμε συνεδρίες σε μορφή προγραμμάτων επειδή είναι πολύ σημαντικό ο κάθε επισκέπτης να δεσμευτεί απέναντι στον εαυτό του στην αρχή του προγράμματος, να έχει συνέχεια και χρόνο για να ενσωματώσει τις αλλαγές στην καθημερινότητά του. Με τέτοιο τρόπο, τα αποτελέσματα θα είναι διαρκή.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Στο τέλος του προγράμματος, θα ανακαλύψεις ότι όχι μόνο άλλαξε ο τρόπος που εσύ ο ίδιος αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις, αλλά και η επαγγελματική και η προσωπική σου ζωή βίωσαν θετικές αλλαγές, επειδή ο τρόπος που αντιδράς εσύ επηρεάζει την συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου.
ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Προσφέρουμε offline και online προγράμματα και εργαστήρια.

Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Ψυχοσωματική συνείδηση

Το θεμελιώδες βήμα προς την κατανόηση της σχέσης μυαλού-σώματος επιτυγχάνεται μέσω πληροφοριών και πρακτικών τεχνικών χαλάρωσης, με στόχο τόσο τη σωματική όσο και τη διανοητική συνειδητοποίηση.

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Ψυχοσωματική ένταξη

Η σύνδεση του νου και του σώματος εμβαθύνεται και ενδυναμώνεται μέσω μυϊκής αποσυμπίεσης, τεχνικών αισθητηριακής εξερεύνησης και διαχείρισης των συναισθημάτων, για μια αποτελεσματική ψυχοσωματική ένταξη.

Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Εφαρμογή της αλλαγής

Η τεχνογνωσία που απαιτείται για την αλλαγή αποκτάται μέσω τεχνικών διαχείρισης του άγχους και τεχνικών μυοφασικής, που επιτρέπουν την εφαρμογή συμπεριφορών υγιεινού τρόπου ζωής.

Icons made by monkik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Εργαστήρια

Σε τακτική βάση, οργανώνουμε βιωματικά εργαστήρια για ενήλικες, οικογένειες με παιδιά και επαγγελματίες που εργάζονται σε αγχωτικό περιβάλλον.

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Παρέχουμε δωρεάν εργαστήρια με βάση τις ειδικές ανάγκες των νέων ανέργων.

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Online

Προσφέρουμε online ατομικά προγράμματα στα αγγλικά, ελληνικά, ρουμάνικα και γαλλικά και σύντομα θα ξεκινήσουμε ένα μάθημα στην online πλατφόρμα Udemy.

εννοια

Το zenconnect είναι μια πρωτότυπη ιδέα παγκοσμίως.

Τώρα η έδρα μας είναι στη Θεσσαλονίκη και αναπτύσσουμε προγράμματα στο χώρο μας αλλά επίσης σε άλλους επαγγελματικούς χώρους. Οργανώνουμε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες και η προσέγγισή μας εστιάζεται στην ψυχική, συναισθηματική και σωματική ευεξία.

Επίσης διοργανώνουμε εκδηλώσεις με διεθνείς ομιλητές οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν τεχνογνωσία και αξία στην ελληνική κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

MISSION

Συνεργαζόμαστε με ενήλικες οι οποίοι ενδιαφέρονται για την υγεία τους και για ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής και επίσης με επαγγελματίες αθλητές (άτομικά, με όλη την ομάδα και επίσης με τους προπονητές) από μια γνωστική-συμπεριφορική προσέγγιση σε συνδιασμό με μια σωματική προσέγγιση. Eν συντομία, πώς το κεντρικό νευρικό σύστημα επηρεάζει την κινητικότητα του ανθρώπου.

VISION

Τα επόμενα 5 χρόνια, σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε την τοποθεσία μας στην Καλαμαριά και στο Πανόραμα. Επίσης, να εκπαιδεύσουμε επαγγελματίες προκειμένου να αναπτύξουμε μια αλυσίδα zenconnect στις κύριες πόλεις της Ελλάδας και επίσης στα νησιά.

Great pace

Με τον δικό σου ρυθμό, θα προχωρήσεις και θα κάνεις αλλαγές. Η μετακίνηση είναι μια κατάσταση της ζωής και της ανάπτυξης, την οποία θα καλλιεργήσουμε μαζί με μια εστιασμένη προσέγγιση στη σωματική και στη συναισθηματική σου ευεξία.

 

Watch Now

right space

Ο χώρος μας είναι ένας μοναδικός χώρος με συγκεκριμένο σχεδιασμό που υλοποιείται από το STEFANOVA ο οποίος θα σου προσφέρει μια όαση χαλάρωσης. Επίσης είναι ένας ασφαλής χώρος στο οποίο θα νιώθεις άνετα να είσαι ο ίδιος σου ο εαυτός.

Contact Us

central place

Επιλέξαμε την τοποθεσία μας ακριβώς στην καρδιά της αγαπημένης μας Θεσσαλονίκης. Είναι εύκολο να μας βρείς και επίσης απολαύσετε τα άλλα ωραία μέρη στο κέντρο της πόλης πριν και μετά τις συνεδριάσεις σου.

Visit Us