• EMOTION | PLAY | AWARENESS

  Το zenconnect είναι η ομαδική μας συνεργασία με τον επισκέπτη, η οποία συνδυάζει αρμονικά ψυχοσωματικές τεχνικές με τη μορφή προγραμμάτων πρόληψης, βελτίωσης και διόρθωσης σε φυσικό και συναισθηματικό επίπεδο.
 • PERCEPTION | COMMUNICATION | LIFESTYLE

  Η ουσία zenconnect είναι η κατανόηση της σημασίας της σχέσης σώματος-μυαλού (στάση, κίνηση και συναίσθημα) και η εφαρμογή υγιεινών συμπεριφορών (σωματική κίνηση και χαλάρωση) στον τρόπο ζωής.
 • COMMUNITY | SUPPORT | RESILIENCE

  Οι υπηρεσίες zenconnect αφιερωμένες στην υγεία συνδυάζουν σωματική θεραπεία και Ηealth Coaching μέσω ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων.

ομάδα

Έχοντας ως κίνητρο τον αντίκτυπο που το σωματικό άγχος ή ο σωματικός πόνος έχει πάνω στον οργανισμό, η Αλεξάνδρα έχει εμπλουτίσει τις γνώσεις της με τεχνικές μυοφασικής και μικτής χειρωνακτικής θεραπείας, προκειμένου να δημιουργήσει πολυεπιστημονικά προγράμματα που αποσκοπούν στη νευρομυϊκή χαλάρωση και τη συναισθηματική ρύθμιση.

            Με την βοήθεια τεχνικών αναπνοής καιδιατάσεων, ο επισκέπτης θα επιτύχει συνειδητοποίηση της σωματικής του κατάστασης και με τις πληροφορίες που του παρέχονται, θα αποκτήσει της απαραίτητες δεξιότητες για την εφαρμογή μιας υγιεινής συμπεριφοράς στον τρόπο ζωής του.

Alexandra Nicola

co-founder

Η επαγγελματική της πείρα ώθησε τη Ρωξάνα να δημιουργήσει προγράμματα που συνδυάζουν αρμονικά την σωματική και την συναισθηματική θεραπεία για την απόκτηση μιας ισορροπίας μυαλού-σώματος.

            Η Ρωξάνα πιστεύει ότι η κατανόηση της λειτουργίας του εγκεφάλου και η συνειδητοποίηση των εσωτερικών συναισθημάτων μπορούν να οδηγήσουν σε αλλαγή και για τον σκοπό αυτό καθοδηγεί τον επισκέπτη μέσω μίας διαρκούς και βραχύβιας διαδικασίας, η οποία να ενεργοποιήσει τα κίνητρά του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις απαιτητικές καταστάσεις.

Roxana Badea

co-founder

Our story

Για την ομάδα μας

Δημιουργήσαμε ένα concept στο οποίο πραγματικά πιστεύουμε γιατί πάνω απ’όλα μας εκπροσωπεί.

Η επαγγελματική μας δύναμη πηγάζει από μια φιλία με δυνατές ρίζες και μια διάρκεια 15 χρονών. Γνωριστήκαμε στην Ελλάδα, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών και από τότε μέχρι τώρα μεγαλώσαμε μαζί, τόσο ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες.

Το zenconnect είναι ένα σπουδαίο ταξίδι γιατί βασίζεται στην εμπειρία, στην εμπιστοσύνη και στον σεβασμό. Προτού ειδικευτούμε επαγγελματικά, ήμασταν πελάτισσες η μια της άλλης. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να μπορείς να προτείνεις τον καλύτερο σου φίλο ως επαγγελματίας και να μπορείς να δεις τα αποτελέσματά του.

Εκείνη ήταν η στιγμή όταν συνειδητοποιήσαμε, πριν από περίπου 4 χρόνια, ότι μαζί μπορούμε να μετατρέψουμε τα όρια των επαγγελμάτων μας σε δύναμη.

Ξεκινήσαμε την συνεργασία μας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, μια συνεργασία που κράτησε παραπάνω από 3 χρόνια και η οποία συγκεντρώθηκε σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που αντιμετώπιζαν δυσκολίες σε ψυχολογικό, συναισθηματικό και σωματικό επίπεδο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα οφέλη που προσφέρουν τα δομημένα και οριοθετημένα προγράμματα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε προγράμματα για τους επισκέπτες μας προκειμένου να διεγείρονται τα κίνητρα και η δέσμευση και να αποκτούνται πιο βαθιά αποτελέσματα.

Το δικό μας “greek dream” ήταν να ζήσουμε στην Θεσσαλονίκη, την πόλη της ψυχής μας, να χαρούμε την ελληνική κουλτούρα και να προσφέρουμε τις γνώσεις μας σε αυτή την σπουδαία κοινωνία.

Η εξειδικευση

 • ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΡΕΣ

Ναι, υπάρχει καλό στρες, το οποίο σε ενθαρρύνει για να διατηρείς  την ασφάλεια και την πρόοδό σου. Αλλά επίσης υπάρχει το κακό άγχος, το οποίο μπορεί να σου επηρεάσει τη προσωπική και την επαγγελματική ζωή.

 • Ο ΠΟΝΟΣ

Ο πόνος μπορεί να σε  παγώσει  σε σωματικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η απελευθερώση του πόνου θα σου φέρει μια σωματική χαλάρωση και περισσότερη επικέντρωση στις καθημερινές δουλειές, ώστε να είσαι  πιο αποτελεσματικός.

 • Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ

Τα συναισθήματα και οι πολλές σκέψεις μπορούν να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου. Η αυτοδιαχείριση είναι μια σημαντική προϋπόθεση για την αντιμετώπιση της πραγματικότητας και των προκλητικών εμπειριών.

 • Η ΜΥΪΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

Η σύνδεση μυαλού-σώματος είναι πολύ σημαντική όταν πρόκειται για ένταση. Η μείωση της έντασης των μυών θα χαλαρώσει επίσης και το την ένταση που υπάρχει στο μυαλό σου.

 • mental constipation

Η συγκέντρωση και η διατήρηση των συναισθημάτων με την πάροδο του χρόνου, δεν θα αφίσει αρκετό χώρο που απαιτείται για νέες και ευχάριστες εμπειρίες.

 • Ο ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Εκτός από το πρόχειρο φαγητό, υπάρχουν επίσης τοξικές σκέψεις και σχέσεις. Μπορεί να μην υπάρχει ένα ειδικό εξοπλισμό το οποίο να καθαρίζει αυτές τις σκέψεις, αλλά ευτυχώς εμείς είμαστε εδώ για σένα!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ

Το zenconnect είναι μια πρωτότυπη ιδέα παγκοσμίως η οποία συνδυάζει γνώσεις και τεχνικές οι οποίες πηγάζουν από την φυσικοθεραπεία και την ψυχολογία.

Η ομάδα μας εστιάζεται στην νευρομυϊκή χαλάρωση και στην συναισθηματική προσαρμογή, έχοντας ως στόχο με αυτό τον συνδιασμό, έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Μαθε περισσοτερα

για τα προγραμματα μασ