ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Μάθε την ιστορία μας

Σχετικά με εμάς

future-oriented

zenconnect

Το ινστιτούτο μας εμφανίστηκε από το πάθος για την ψυχολογία και τη φυσικοθεραπεία, την επιθυμία να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους ανθρώπους και το πείσμα να κάνουμε αυτό τον κόσμο καλύτερο, βοηθώντας τους ανθρώπους να διαχειρίζουν καλύτερα το άγχος και να ανακουφίστουν από τον πόνο και την ένταση σε σωματικό επίπεδο.

01

Επιτευξη στοχων

Επενδύουμε συνεχώς στην προσωπική και επαγγελματική μας εξέλιξη για να παρέχουμε μια εξαιρετική εμπειρία στους επισκέπτες μας. 

Η προσέγγισή μας επικεντρώνεται σε λύσεις, με αποτελεσματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

02

Εμπειρια

Η ομάδα μας έχει εξειδικευμένη εκπαίδευση στον τομέα της ψυχολογίας και της φυσικοθεραπείας. 

Η φυσιοθεραπεύτρια Alexandra Nicola ασκεί το επάγγελμα εδώ και 7 χρόνια και η ψυχολόγος Roxana Badea για 12 χρόνια. Η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν περίπου 7 χρόνια.

03

Ομαδα

Το μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα είναι ότι είμαστε μια ομάδα και μαζί σε κάθε πρόγραμμα θα υπάρχει συνέχεια μια επικοινωνία μεταξύ μας, ώστε εσύ, να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

“Your mind, emotions and body are instruments and the way you align and tune them determines how well you play life.”

Harbhajan Singh Khalsa Yogi Ji

il était une fois...

EST. 2018

Οι ιδρυτές του ινστιτούτου zenconnect γνωρίστηκαν τυχαία το 2004, όταν έκαναν διακοπές στην Ελλάδα. Από τότε, έγιναν καλές φίλες και το όνειρο τους ήταν να μετακομίσουν στην Ελλάδα. Ήθελαν να ζούν σε αυτή την όμορφη χώρα και να προσφέρουν ψυχοσωματική ευεξία στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Ομαδική εργασία

Η προσέγγισή μας

Κάνε το πρώτο βήμα

Μερικές φορές το πρώτο βήμα μπορεί να είναι το πιο δύσκολο, αλλά είναι και αυτό που καθορίζει τα αποτελέσματα που θα έχεις αργότερα.  Ξέρουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσεις ότι χρειάζεστε βοήθεια και καθοδήγηση, αλλά σε διαβεβαιώνουμε ότι δεν είσαι μόνος και ότι αυτή η επίγνωση είναι από μόνη της μια μεγάλη επίδειξη δύναμης!

Είτε αντιμετωπίζεις μυϊκούς πόνους, είτε είσαι σε μια δύσκολη περίοδο συναισθηματικά, είμαστε εδώ να σε υποστηρίξουμε σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου και είναι τιμή μας να είμαστε μαζί σου.

“Ένα ταξίδι 1.000 χιλιομέτρων αρχίζει με ένα βήμα.”

 Λαο Τσε

Πρώτα θα γνωριστούμε

Επικοινώνησε μαζί μας και μετά σε περιμένουμε στο zenconnect ή online, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, για την πρώτη μας γνωριμία.

Ποιοί είναι οι στόχοι σου;

Στην πρώτη συνεδρία θα θέσουμε τους στόχους που έχεις και θα φτιάξουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο για να εξασφαλίσουμε από κοινού ότι θα τους πετύχεις στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Ποιές είναι οι ανάγκες σου;

Σε κάθε συνεδρία θα δούμε μαζί τις ανάγκες που έχεις, αλλά και τους γενικούς σου στόχους ώστε να έχουμε αποτελεσματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.
επαγγελματικότητα
100%
Ποιότητα
100%
Ιδιωτικότητα
100%

Θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα

Είμαστε η ομάδα που σε εμπιστεύεται και  σε στηρίξει σε κάθε σου βήμα.

Τι υπηρεσίες προσφέρουμε;

Υπηρεσίες
zenconnect

Σε εμάς, θα βρείς δύο πολύ σημαντικές ειδικότητες για κάθε άνθρωπο που θέλει να διατηρήσει την ψυχοσωματική του υγεία.  Αν θέλεις να νιώθεις τα πλήρη οφέλη, μπορείς να επιλέξεις το πρόγραμμα zenconnect, ένα ψυχοσωματικό πρόγραμμα με μια ψυχολόγο και μια φυσικοθεραπεύτρια.

Ψυχική ανάταση

Η ψυχολόγος μας, η Roxana Badea, ειδικεύεται στην αντιμετώπιση του άγχους, της κατάθλιψης και της εξουθένωσης. Παρέχει συνεδρίες ψυχολογικής συμβουλευτικής σε πελάτες που θέλουν να ξεπεράσουν δύσκολες καταστάσεις στη ζωή τους. Επίσης, προσφέρει συνεδρίες coaching για μάνατζερ και επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να πετύχουν συγκεκριμένους στόχους με την ομάδα τους.

Σωματική ευεξία

Η φυσικοθεραπεύτριά μας, η Alexandra Nicola προσφέρει δέκα είδη σωματικών θεραπειών που στοχεύουν στη βελτίωση ή την πρόληψη του πόνου των μυών και των αρθρώσεων, τη βελτίωση της στάσης του σώματος και τη χαλάρωση, έτσι ώστε να αισθάνεσαι καλύτερα στο σώμα σου.

Ψυχοσωματικό πρόγραμμα

Το ψυχοσωματικό πρόγραμμα zenconnect είναι ένα εντατικό πρόγραμμα, στο οποίο προσεγγίζουμε ολιστικά τον επισκέπτη μας. Συνδυάζουμε αρμονικά τις συνεδρίες συμβουλευτικής και καθοδήγησης με σωματικές θεραπείες. Με αυτό τον συνδιασμό, ο επισκέπτης θα νιώθει χαλαρός, με αυτοπεποίθηση και θα ξέρει πως να διαχειριστεί το άγχος με έναν αποτελεσματικό τρόπο. Συνιστούμε αυτό το πρόγραμμα σε όλους τους επισκέπτες μας, προκειμένου να γίνουν όσο το δυνατόν πιο ανθεκτικοί, ειδικά σε αυτή την αβέβαια περίοδο που ζούμε όλοι.

Συνεδρία ή πρόγραμμα

Μπορείς να κλείσεις ραντεβού για μια συνεδρία ή για ένα πρόγραμμα (με 4, 6 ή 8 συνεδρίες), αλλά ους συνιστούμε να ακολουθείς πάντα ένα πρόγραμμα επειδή έτσι δεσμεύεσαι να πετύχεις τους στόχους σου, θα έχεις μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και θα μειώσεις τις πιθανότητες να επηρεαστείτε σωματικά ή συναισθηματικά από δυσάρεστα γεγονότα. Θα ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις για να αντιμετωπίσεις και να αυτορυθμιστείς πιο εύκολα μετά από μια δύσκολη κατάσταση. Αντιθέτως, με τις μεμονωμένες συνεδρίες θα έχεις μόνο βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.
Play Video
"Είναι τιμή μας να είμαστε μαζί σου και να σε καθοδηγήσουμε να πετύχεις τους στόχους σου."
- ομάδα zenconnect -

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Η θεραπεύτριές μας έχουν εξειδικευμένες σπουδές στον τομέα της φυσικοθεραπείας και της ψυχολογίας, είναι επαγγελματίες με ακαδημαϊκές σπουδές και μεγάλη εμπειρία σε συνεργασία με πελάτες.

Φυσικά, αυτός είναι ο ρόλος μας, να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν καταστάσεις κρίσης (οξύς ή χρόνιος πόνος, οξύ ή χρόνιο στρες) και να ανακτήσουν την ψυχική και σωματική δύναμη που χρειάζονται για να νιώσουν καλύτερα.

Ανεξάρτητα την υπηρεσία που θα διαλέξεις και την υποστήριξη που χρειάζεσαι ( σε φυσικό, σωματικό, ή ψυχοσωματικό επίπεδο), θα θέσουμε στόχους μαζί και μετά θα κάνουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για να βεβαιωθούμε ότι θα σου προφέρουμε την κατάλληλη καθοδήγηση.

Το ψυχοσωματικό πρόγραμμα zenconnect  δημιουργήθηκε το 2016, όταν η Roxana και η Alexandra δούλευαν μαζί στο Βουκουρέστι. Η κάθε μια παρατήρησε ότι κάποιοι πελάτες που ερχόταν για σωματικές θεραπείες, είχαν επίσης πολύ άγχος και κάποιοι που ερχόταν για ψυχοθεραπείες είχαν συγκεκριμένους πόνους (στον αυχένα, θωρακικά, στην μέση, πεπτικά προβλήματα) και έτσι ξεκίνησε το πιλοτικό ψυχοσωματικό πρόγραμμα.  Στη συνέχεια, η ψυχολόγος Roxana Badea και η φυσικοθεραπεύτρια Alexandra Nicola αποφάσισαν να συνεργαστούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, με μια ψυχοσωματική προσέγγιση, προκειμένου να προσφέρουν στους επισκέπτες τα μέγιστα οφέλη από αυτή τη συνεργασία.  Επομένως, το ψυχοσωματικό πρόγραμμα διαρκεί από 4 έως 8 συνεδρίες (ανάλογα με τις ανάγκες σου). Μια συνεδρία διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά.  Τα πρώτα 45 λεπτά ξεκινούν με τη συμβουλευτική συνεδρία για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στη διαχείριση των σκέψεων και των συναισθημάτων, στη συνέχεια ο επισκέπτης συνεχίζει με 45 λεπτά σωματικές θεραπείες (οι οποίες επιλέγονται μαζί με την φυσικοθεραπεύτριά μας).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 μέσω email ή ηλεκτρονικής φόρμας (θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό) και το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί βάσει διαθεσιμότητας, τουλάχιστον 24 ώρες μετά τη λήψη του μηνύματός σας.

Τηλεφωνικά (καλέστε ή Whatsapp Business) μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 8.00 και 18.00.

Οι συνεδρίες μας γίνονται μόνο κατόπιν ραντεβού.

100%, οι συνεδρίες μας τηρούν τον ηθικό και δεοντολογικό κώδικα των επαγγελμάτων μας και σεβόμαστε το δικαίωμά σας στην ιδιωτικότητα και την εμπιστευτικότητα.

Μπορείτε να διαλέξετε με εμπιστοσύνη τις υπηρεσίες μας, επειδή είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών που έχουν εκπαιδευτεί ειδικά για να συνεργάζονται με άτομα που χρειάζονται αυτές ψυχοσωματικές θεραπείες, μετά από σπουδές στον τομέα, εξειδικεύσεις και εκπαιδεύσεις στις οποίες βασίζεται η εμπειρία μας . Επιπλέον, το ψυχοσωματικό πρόγραμμα σας εγγυάται μια αρμονική, ολιστική δουλειά, με 2 επαγγελματίες που θα ακολουθήσουν την εξέλιξή σας και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Στο zenconnect μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με μέσω τράπεζας / e-banking, στον λογαριασμό της εταιρείας μας.

contact

Λειτουργούμε μόνο με ραντεβού –  τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα θα επιβεβαιώσουμε μαζί τη διαθεσιμότητα μας.

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Βασιλέως Ηρακλείου 14, 3ος όροφος, 546 25, Θεσσαλονίκη

Πρόγραμμα

Δευτέρα – Παρασκευή

8.00 – 18.00 

(η τελευταία συνέδρια)

μόνο με ραντεβού

© 2022 zenconnect Psychosomatic Institute. All Rights Reserved.

Χρησιμοποιούμε Cookies για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε από προεπιλογή με τα Cookies που χρησιμοποιούμαι και με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.